terug naar voorpagina
Welkom op de Recepten-pagina van de Veerse Courant
Zeeuwse Mosselen met frisse salade
   

Omarm (moes)tuinwoekeraar zevenblad en maak er heerlijke pesto van! lees verder
   
WokPaasPrutje
   
wokken met shoarma en mihoen
   
Pasta (bv tagliatelle) met salami
   
Roerbak van varkensvleesblokjes met bloemkool
   
Lamskoteletten met couscous
   
Klassieke erwtensoep
   
Gevuld speculaas
   
Kerstmacaronie
   
Andijvie stamp met verse worstvinken
   
Kapucijners met gehakt en soepgroenten
   
Kogelboontjes met bamigroente
   
Vispannetje met champignonroomsaus witte rijst en gemengde komkommersalade
   
Hongaarse groentemix met kalkoenfilet en champignons
   
Krieltjes met varkensvleesreepjes en champignons
   
Spitskool, gehakt en witte rijst
   
Kip met paksoi
   
Deventer stoofpotje
   
Macaronischotel met zalm en tomatensalade
Visschotel met witte rijst
   
Erwtensoep à la Maître Paul van der Burght
   
Kapucijnerschotel
   
SHOARMASOEP (maaltijdsoep)
   
Witlofschotel met kaas
   
Verse spinazie&pasta
   
rempahballetjes
   
GEHAKTSCHOTEL UIT DE OVEN
   
Gehaktbrood met champignons
   
Restjesdag
   
XMAS makkelijk & lekker
   
Salamieschotel a la Bart
   
Ravioli met ham,050808 Tagliatelleen ananas
   
Karbonades in mosterdsaus met gepofte aardappelen
   
Kalkoenfilet met kaassaus en groentefantasie
   
Spaghetti met pittige balletjes en champignonsaus
   
Ovenschotel met kip en broccoli
   
Hamlapje, champignons en ananas met witte rijst
   
Bonen met prei en verse worst
   

Nog enige recepten:

Asperges

Bamisoep

Karbonade

Pindasaus

Rempah balletjes

Spagetti met Hollandse groentemix

Stampot stimstam

Tortilla

Varkensvlees in zoet zure saus

Karnemelk brood