Geen ladiesnight, maar een mannenontbijt

Het Polderhuis in Westkapelle staat bij velen vooral bekend als het Dijk- en Oorlogsmuseum. Maar het Polderhuis is daarnaast ook een ontmoetings- en activiteitencentrum voor mensen uit de omgeving. Daarom ontwikkelt het Polderhuis regelmatig aanvullende activiteiten en bijeenkomsten. Binnenkort start er zo’n nieuwe activiteit: het mannenontbijt. 

Dit nieuwe initatef op zaterdagochtend bestaat uit een ontbijt en een actviteit en is, zoals de naam al zegt, speciaal voor mannen. Vooral voor mannen met een kleinere sociale kring is het ontbijt een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. “Veel mannen zijn in deze tjd druk met werk, hobby’s en familie, maar er zijn er ook die minder hobby’s en een kleinere sociale kring rond zich hebben”, aldus de woordvoerder van het Polderhuis. “We organiseren dit ontbijt op zaterdagochtend, zodat de heren dit dagdeel een keer op een andere manier kunnen invullen dan gebruikelijk.” 

Gezamenlijke activiteit
Na het ontbijt is er nog een actviteit, zoals bijvoorbeeld het bezoeken van het IJzeren torentje op de dijk van Westkapelle of een presentate in het Polderhuis over dijkwerk.”Het mannenontbijt vindt plaats op 14 april, 9 juni, 8 september en 10 november 2018. Mannen die een keer zelf geen ontbijt willen maken, die het leuk vinden om samen te ontbijten en gezellig met elkaar een actviteit te doen, kunnen zich aanmelden bij het Polderhuis. Mail: info@polderhuiswestkapelle.nl of bel 0118 – 570700. (maximaal aantal deelnemers: 30) De kosten voor het ontbijt bedragen maximaal € 8,00 per persoon.