Op zaterdag 23 december organiseert Voetbalvereniging VCK het jaarlijkse Frits Simonse voetbaltoernooi, bedoeld om op een leuke en sportieve manier geld in te zamelen voor een goed doel. De vorige jaren ging de opbrengst van dit toernooi naar de Walcherse editie van Serious Request, dit jaar wil VCK de opbrengst doneren aan de Stichting Kinder Diabetes Zeeland.

Naast de voetballeden van VCK is deze keer ook de jeugd van de basisscholen ’t Klinket en De Sprong van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit toernooi. Hiertoe is besloten omdat er ook kinderen op Koudekerke zijn met diabetes. We willen als vereniging op dit dorp ons steentje bijdragen om diabetes een halt toe te roepen.

Het programma zal deze keer dan ook de gehele dag duren. In de ochtend wordt er vanaf 09.00 uur afgetrapt voor de leeftijdscategorieën van 6 t/m 16 jaar. Het ochtendprogramma wordt rond 12.00 uur afgesloten met een prijsuitreiking.

In de middag zal er vanaf 13.00 uur het bekende seniorentoernooi zijn. Naast VCK-teams zijn ook de andere regionale voetbalverenigingen uitgenodigd. Aanmeldingen zijn nog steeds van harte welkom. Er wordt gespeeld met het 7x7 systeem en er wordt een bijdrage van 1 euro p.p. gevraagd.

Ook kunnen bedrijven kunnen zich als sponsor aanmelden. Voor 20,- bent u balsponsor en voor 15,- bent u teamsponsor. Eén van de deelnemende teams zal dan uw naam dragen en per doelpunt dat uw team scoort doneert u 0,50 aan het goede doel. In beide gevallen wordt uw naam in het programmaboekje vermeld en wordt uw bedrijfsnaam diverse malen omgeroepen op deze dag. Aanmelding voor teams of sponsors kunt u doen via activiteiten@vck-koudekerke.nl

Voor de spelers en toeschouwers zijn er naast het voetbalgebeuren nog vele andere activiteiten: springkussen, spelletjes voor de jongere kinderen, klikoschieten, Rad van Avontuur met vele mooie prijzen en verkoop van winterse kost zoals snert, glühwein en broodje worst.
Iedereen is van harte welkom !

Locatie:                                    Voetbalvereniging VCK
                                   Biggekerksestraat 10, Koudekerke
           
Aanvang:                      09.00 tot ca. 17.00 uur met aansluitend Rad van Avontuur en feestavond

  

  

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)