Topklasse vuurwerk
Carlo Rotte sluit het jaar goed af

MELISKERKE. De laatste maand van het jaar is het bij Carlo Rotte een heksenketel. De kerstbomen- en vuurwerkverkoop zorgen voor veel drukte.

klik op de foto voor een digitaal rondje in en om de winkel van Carlo Rotte

Natuurlijk heeft Carlo ervoor gezorgd dat er weer volop keus is in kerstbomen in alle maten. Nordmannen, zelf geïmporteerd uit Denemarken en net als voorgaande jaren van uitstekende kwaliteit.
Bijvoorbeeld bomen van 1,25 m voor
€ 17,50. Actiebomen van 1.80 m voor
€ 25-€ 30.
Bij aankoop van een kerstboom krijgt u 10% korting bij aanschaf van een kerststukje. Kerstbomen gratis bezorgd op Walcheren.
Op 8 december kunt u zelf creatief aan de slag met bloemen en groen tijdens een speciale kerstworkshop. Die begint om 19.30 uur en kost € 30,00. De prijs is inclusief materialen, een hapje en een drankje. Reserveer wel tijdig, want er zijn maar beperkt plaatsen.

Vuurwerkverkoop
De laatste maand van het jaar bezorgt Carlo veel werk, maar vooral aan de vuurwerkverkoop beleeft hij veel plezier.
Hij heeft weer een mooie collectie professioneel vuurwerk ingekocht. Zijn vuurwerkpaleis Zeeland levert al meer dan tien jaar TOPKWALITEIT vuurwerk.
Door goed in te kopen is het vuurwerk zeer scherp geprijsd, zeker in de voorverkoop.
Bij Carlo’s vuurwerkpaleis koopt u de grootste (consumenten) cakebox van Nederland: King of town. 450 schots. Compound vuurwerk: lonten gekoppeld, dus maar één keer aansteken. Een show van tien minuten.
Let op: er zijn vanwege het gewicht drie mensen nodig om dit vuurwerk af te halen.
Ook spectaculair is de serie Chrystal Exclusive. Samengesteld vuurwerk van professionele kwaliteit. Verfijnde effecten, hardere knallen.
In de folder vindt u een volle pagina met 50% korting op cakeboxen. Er is een speciaal actiepakket voor de jeugd met knalvuurwerk.
Bij bestellingen in de voorverkoop ontvangt u vuurwerk gratis

Carlo Rotte, tuinhout, vuurwerk en bloemen, Torenstraat 33-35 Meliskerke. T. 562351 of M. 06 22319544.https://www.vuurwerktoppers.nl/vuurwerkpaleis-meliskerke/ Volop gratis parkeergelegenheid!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)