Cultuurwerf zet samen met Vlissingse ondernemers winterprogramma op: Vlissingen Wonderstad

Vlissingen - 15 t/m 17 december 2017 vindt Wonderstroom weer plaats. Locatie: de Warme Wintertent op het Bellamypark. vrijdag 15 december: lopen en zingen 15 december begint het festival met de Xmas City Trail, een (hard)loopevenement waarbij deelnemers in vrolijk kersttenue vanaf 19.00 uur het centrum van Vlissingen doorkruisen. Onderweg komen ze allerlei verrassingen tegen en lopen ze in de open lucht, maar ook door gebouwen. Aansluitend om 21.00 uur is het tijd voor de jaarlijkse Jingle Bells Sing Along – meezingen met kersthits door de Grandpa Nick Sessieband in de Warme Wintertent. Daarna kun je nog tot in de kleine uurtjes dansen bij Nachtstroom in de Piek. zaterdag 16 en zondag 17 december: veel te doen bij Wonderstroom Vanaf 15.00 uur is er zowel op zaterdag als zondag een druk programma. Het actuele programma, inclusief een blokkenschema staat op de site van de organisatie: http://wonderstroom.nl/programma.

Wat je kunt verwachten: spectaculaire lichtshows (met projecties op gebouwen op het Bellamypark), kindervermaak, straattheater, vuurspuwers, muziek en nog veel meer. Liptease Zaterdagavond 16 december treedt vanaf 21.00 uur Liptease op. 17.00 uur is er aan het eind van de avond een optreden van Liptease. Ze zijn met hun moderne retropop doorgebroken bij ‘Holland’s got Talent’ en laten zich tijdens Wondertroom van kun Kerstigste Unplugged-kant zien. Entree voor dit optreden is inbegrepen bij een festivalpassepartout voor het hele weekend € 7,50.

Cultuurwerf en de ondernemers van Vlissingen hebben het initiatief genomen om gezamenlijk een groot winterevenement neer te zetten: Vlissingen Wonderstad. Van 8 t/m 24 december vinden er diverse activiteiten plaats op het Bellamypark en in de winkelstraten van Vlissingen. Ook Wonderstroom hoort bij die activiteiten.

Activiteiten
Naast Wonderstroom zijn er nog allerlei zeer uiteenlopende (winterse) activiteiten waarmee Vlissingen zich deze winter stevig op de kaart zet. Het programma is op dit moment nog niet compleet. Een tipje van de sluier: X-mas City Trail, Foodtruckfestival Winterkost, The Big Blues Brothers Party Night en Kerstmarkt op de Oude Markt. Maar er worden nog veel meer evenementen aan het programma toegevoegd. Houd wonderstroom.nl/wonderstad in de gaten voor meer info.

Bellamypark in winterse sferen

Tijdens Vlissingen Wonderstad krijgt het hele Bellamypark een winterse uitstraling. Veel horecazaken bouwen skihutten op voor een extra warm winters gevoel. Kortom: heel Vlissingen zet er de schouders onder om te zorgen voor een onvergetelijke decembermaand!

klik op de foto voor een beeldverslag van de opening Wonderstroom 2016  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)