Jeu de Boulers zijn welkom in en om het nieuwe clubhuis

Mocht u zich geen raad weten met uw vrije tijd of wilt u deze eens op een bijzondere manier invullen, dan heet Club Jeu de Boules Middelburg (CJBM) u van harte welkom op elke zondag en woensdagmiddag (vanaf 13.30 uur) in zijn prachtige overdekte hal met ruim 20 binnenbanen en 31 buitenbanen. 180 vriendelijke leden kunnen uw vrienden worden, waarmee u niet alleen de jeu-de-boules-sport beoefend, maar waar u ook lief en leed onder het genot van een drankje mee kunt delen.

Club Jeu Boules Middelburg is toonaangevend en tevens de grootste club van heel Zeeland. Dit jaar viert de club zijn 41-jarig jubileum en heeft veel ervaring om mensen zoals u op de juiste manier op te vangen en wegwijs te maken in de jeu de boules sport. Het is absoluut onnodig om dit spel te kennen. U wordt zorgvuldig opgevangen en begeleid en u zult er al snel er achter komen dat het een gezellig en sportief gebeuren is. Om op een fijne manier kennis te maken met CJBM ontvangt u een stempelkaart waarmee u geheel gratis 5 keer kennis kunt nemen met de club en het jeu de boulen. Daarna kunt u zelf beslissen of een lidmaatschap voor u aantrekkelijk is. U krijgt van de club gratis boules te leen, dus aanschaffen is voorlopig helemaal niet nodig. Op deze manier maakt u prettig en geheel vrijblijvend kennis met jeu-de-boules en Club Jeu de Boules Middelburg.
Meer weten? Kijk op www.cjbm.nl CJBM zit aan de Koudekerkseweg 139 in Middelburg. Hartelijk welkom bij de gezelligste en meest gastvrije boules club van Zeeland.

 

  

  

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)