Kom nu schaatsen in Middelburg

MIDDELBURG. Ook dit jaar is de ijsbaan ‘Zeeland houdt van schaatsen’ weer in Middelburg. Tot en met 14 januari 2018 kan je lekker gaan schaatsen op de Markt.
De ijsbaan die daar is opgebouwd beslaat maar liefst 575 m².


'Zeeland houdt van schaatsen' brengt sport en welzijn onder de aandacht van de Zeeuwen en heeft een maatschappelijk betrokken achtergrond. De winterse sfeer op de ijsbaan zorgt voor gezelligheid en saamhorigheid. 
Doelen van 'Zeeland houdt van schaatsen' zijn:
- De schaatssport onder de aandacht brengen en laten groeien. - Mensen in beweging brengen. - Mensen elkaar laten ontmoeten. - Het onderwijs een sportief platvorm bieden om te onderwijzen en onderwezen te worden. - Aantrekkingskracht van locaties vergroten.
Er zijn dan ook vele sfeervolle activiteiten met thema’s waar kinderen, gezinnen en het bedrijfsleven zich thuis bij voelen.
Zomaar een greep uit het programma: discoschaatsen, sprookjesweekend, curling, nieuwjaarsduik, personeelsfeesten, wintermosselfestijn, hightea voor ouderen
Iedere woensdagmiddag van 14.00-18.00 uur is het Bobby’s Kidsclub voor kinderen tot 8 jaar. Gezellig dansen op Bobby’s hits op het ijs, knutselen, plezier maken en nog veel meer.
Als je een Bobby paspoort hebt, kan je dagelijks schaatsen voor maar € 1,00 tussen 17.00 en 19.00 uur.

Kijk voor het volledige programma en de openingstijden op http://zeelandhoudtvanschaatsen.nl/ijsbaan-middelburg-programma

 

 

 

 

 

 


 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)