Tien jaar MAREA Uitvaart met herinneringsvoorstelling voor nabestaanden

Als iemand in je omgeving zijn tienjarig jubileum viert, is dat zeker reden om daar aandacht aan te besteden.
Deze nabestaandenmiddag vond plaats op zondag 5 november in Westkapelle Herrijst, Markt 79, Westkapelle. 

Alweer meer dan tien jaar geleden startte Marianne van de Graaf met haar bedrijf MAREA Uitvaart. “Inmiddels heb ik samen met mijn collega’s veel families mogen begeleiden bij het afscheid van een dierbare”, vertelt Marianne. “In Walcheren en (ver) daarbuiten. Tien heel mooie jaren met veel lieve families”.

Nabestaandenmiddag
Marianne: “We staan daar met elkaar op een bijzonder manier stil bij het verlies van dierbaren in het afgelopen jaar”, legt ze uit.” Vanwege het tienjarig jubileum kregen de nabestaanden een speciaal programma aangeboden met een verrassend einde waarna we een toast uitbrengen op het leven”.
Zij konden kijken naar de voorstelling ‘Taart met Tranen’. Een herinneringsvoorstelling voor nabestaanden. Zo kunnen zij met gelijkgestemden stilstaan bij hun gemis. Met een glimlach en een traan.
Ritueelbegeleider Josephine de Bont en uitvaartzangeres Iris Jansen vertellen tijdens de voorstelling hun eigen verhaal. Josephine over het verlies van haar moeder, Iris over dat van haar dochter. Zij doen dat in een dialoog, met eigen liedjes en interactie. Bezoekers vinden (h)erkenning. Josephine en Iris laten zien dat iedereen op zijn eigen manier rouwt. Een ontroerende voorstelling met prachtige liedjes, maar ook humor.
Ervaringsdeskundigen Iris en Josephine slaan de spijker op z’n kop met heel herkenbare uitspraken en gevoelens. Een mooie gelegenheid om samen weer even stil te staan bij het gemis terwijl het gewone leven doorgaat. klik op de foto voor een impressie

Deze nabestaandenmiddag vindt plaats in Westkapelle Herrijst, Markt 79, Westkapelle.  Ontvangst 14:00 uur, aanvang programma 15:00 uur. Deelname op uitnodiging van MAREA Uitvaart. www.marea-uitvaart.nl ; info@marea-uitvaart.nl . T 06-40796513

  

  

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)