Museumverhalen voor ouderen
HERKENT U DEZE MELODIE?

VEERE. Weet u nog welke liedjes u als kind zong op school of voor het slapen gaan? Zit dat ene melodietje nog in uw hoofd, dat hoorde bij een speciale reclame of favoriet tv programma? Welke langspeelplaat heeft u grijsgedraaid? Stichting Feest van Herkenning houdt iedere dinsdagmiddag van 13.00-15.30 uur een bijeenkomst in Museum Veere. Daar kunt u dierbare herinneringen met anderen delen.

In de maand december staan muzikale klassiekers centraal. Heeft u een CD waar uw favoriete tophit van vroeger opstaat? Breng hem mee! Wie weet herkent een andere bezoeker deze melodie ook. De toegang is gratis, inclusief een kopje koffie of thee. Uw broer of zus, vriend/vriendin, buurman of buurvrouw is ook welkom.
Stichting Feest van Herkenning organiseert bijeenkomsten waarbij het ophalen en delen van herinneringen centraal staan. Dit gebeurt o.a. aan de hand van voorwerpen uit musea. Zo blijven de verhalen over het mooie Zeeuwse erfgoed levend. Belangrijk is ook het luisterend oor voor elkaar. Onder de naam Feest van Muziek vinden muziek- en zangbijeenkomsten plaats. Samen vroeger tijden laten herleven. Soms met een lach, soms met een traan, maar iedereen beleeft het als een positieve ervaring. Wilt u meer weten over deze activiteiten? Een vrijwilliger van Stichting Feest van Herkenning is op dinsdagmiddag aanwezig om u daarover te informeren.

Meer informatie: www.feestvanherkenning.info / www.feestvanmuziek.nl

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)