Lidl Middelburg doneert 1000 euro aan kinderboerderij de Klepperhoeve

Middelburg 4 oktober - Vandaag heeft kinderboerderij de Klepperhoeve aan het Meiveldpad in Middelburg een cheque van 1000 euro in ontvangst genomen. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.

Kinderboerderij de Klepperhoeve

“De kinderboerderij heeft het financieel niet makkelijk. Het zou alleen zonde zijn als de kinderboerderij het niet gaat redden, alle kinderen komen hier graag. Lidl heel erg bedankt voor de bijdrage zodat de kinderboerderij kan voortbestaan!”, aldus Johan Dingemanse die de kinderboerderij heeft aangemeldt voor Lidl Lokaal. Supermarktmanager Hubert overhandigde de cheque met veel plezier; “Mooi om te zien dat we met deze actie als Lidl kunnen bijdragen aan een leukere buurt. Het is geweldig om als plaatselijke supermarkt lokaal betrokken te zijn en dit soort projecten te ondersteunen!”.

Lidl helpt lokaal
Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt Lokaal bedankt de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Alle winkels van Lidl doen mee, dit betekent dat er 412 keer 1000 euro beschikbaar is voor een goed initiatief in de buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.

  

  

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)