Nieuw clubhuis voor club Jeu de Boules Middelburg

Onder grote belangstelling werd zondag 1 oktober het nieuwe clubhuis bij Jeu de Boules in Middelburg geopend. Na bijna 4 maanden een tijdelijk clubhuis gehad te hebben in hun overdekte bouleshal was een langverwachte droom werkelijkheid geworden. Bijna 12 jaar na de eerste voorzichtige stappen in deze richting, staat er thans een prachtig, nieuw en royaal clubhuis die met gemak hun 185 leden kan herbergen. Het vorige clubhuis was een houten "tweedehandsje" dat in 1996 op het terrein aan de Koudekerkseweg werd neergezet. Inmiddels was dit gebouwtje zeer gedateerd en ook erg brandgevaarlijk. Vele ideeën en plannen passeerden de afgelopen 12 jaar de revue en ketsten af op haalbaarheid, financiën of wettelijke voorschriften.

In januari 2017 ging de kogel onder algemene stemmen van alle leden door de kerk en eind april 2017 werd het oude clubhuis weggehaald. Eind mei kwam het nieuwe clubgebouw, waarna met vereende krachten en veel kundige vrijwilligershanden rond 20 augustus het "Boel'uus" in gebruik genomen kon worden. Op zondag 1 oktober kon de voorzitter van CJBM samen met enkele jeugdleden (hebben de toekomst) de openingshandeling verrichtten. Tegelijkertijd vond de presentatie plaats van het Jubileumboek vanwege het 40 (+1) jarig bestaan van de club. Club Jeu de Boules Middelburg is de oudste club van heel Nederland en met zijn 185 leden bijna de grootste van heel Zuid-Nederland.

Na de feestelijkheden van deze dag was het nog lang een gezellig samenzijn van leden en genodigden in hun splinternieuwe en gezellige clubhuis.

Meer weten? Kijk op www.cjbm.nl CJBM zit aan de Koudekerkseweg 139 in Middelburg. Hartelijk welkom bij de gezelligste en meest gastvrije boules club van Zeeland.

 

  

  

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)