Boazschool wint zonnepanelen installatie

Winnaar 2de editie Sjaak’s scholentour
DELTA’s Energieadviseur Sjaak Vogel is afgelopen schooljaar voor de tweede keer op tour gegaan langs 23 basisscholen door heel Zeeland. Onder de naam Sjaak’s Scholentour maakten ruim 2000 scholieren in een scholencompetitie kennis met energie(besparing) en veilig internetten. De Boazschool uit Meliskerke heeft de scholentourcompetitie gewonnen. Zij ontvingen dinsdag 5 augustus uit handen van Sjaak een cheque voor een zonnepanelen installatie van € 4000,-.


Energie(besparing) en veilig internetten

Een halfjaar lang toerde de speciaal ingerichte doe- en beleef bus langs basisscholen in heel Zeeland. Via Sjaak’s Scholentour leert DELTA de Zeeuwse jeugd bewust omgaan met (duurzame) energie en veilig internetten.

Hoofdprijs

De Boazschool verzamelde de meeste punten en is daarmee de winnaar van de tweede editie van Sjaak’s Scholentour. De hele school werd vandaag verrast tijdens een gezellige middag met leuke spelactiviteiten, een springkussen, gezonde fruitsnack en een cadeautje voor iedereen. Directeur P. Kieviet nam de cheque van € 4000,- in ontvangst. “Ik ben trots op onze leerlingen dat ze zo goed hun best gedaan hebben. Al spelenderwijs hebben ze tijdens de scholentour geleerd hoe je bewust omgaat met (duurzame) energie en hoe je zelf energie kan besparen.”

  

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)