Rommelmarkt Veere’s Genoegen tijdens zomervakantie

VEERE – Diverse leden en vrijwilligers van muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere organiseren vanaf dinsdag 11 juli gedurende de zomervakantie weer een rommel- en curiosamarkt in clubgebouw ‘Het Akkoord’ van de muziekvereniging in Veere. De opbrengst van deze rommelmarkt wordt o.a. gebruikt voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten.

Op de rommelmarkt worden o.a. boeken, kleding, apparatuur, speelgoed, keukenspullen, glas- en servieswerk verkocht. De rommelmarkt is elke dinsdag van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur geopend. Naast de dinsdagen is de rommelmarkt soms ook op andere dagen geopende gedurende de zomervakantie, maar dit zijn geen vaste dagen en tijden. Tijdens de openingsdagen kunnen er ook nog spullen worden ingeleverd voor de verkoop. Naast de rommel- en curiosamarkt wordt op dinsdag ook de historische markt georganiseerd op de Markt in Veere. Dinsdag 22 augustus is de laatste dinsdag (en week) dat de rommelmarkt geopend is. Hierna wordt het clubgebouw weer ingericht als repetitieruimte voor de muziekvereniging.

Het adres van clubgebouw ‘Het Akkoord’ is Oudestraat 9 (4351 AS) in Veere en is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0118-501282. Kijk voor meer informatie op www.veeresgenoegen.nl of stuur een e-mail naar rommelmarktvg@zeelandnet.nl.

Foto’s W. Engel

 

  

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)