Verkoop tweedehands boeken en cd’s in Veere

VEERE – Diverse leden en vrijwilligers van muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere hebben gedurende de zomervakantie elke dinsdag een rommel- en curiosamarkt georganiseerd in clubgebouw ‘Het Akkoord’ van de muziekvereniging. De opbrengst van deze rommelmarkt wordt o.a. gebruikt voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten.

Dinsdag 22 augustus
a.s. is de laatste verkoopdag van dit seizoen en kan iedereen tussen 10.00 uur en 17.00 uur de rommelmarkt nog een keer bezoeken. Op de rommelmarkt worden o.a. boeken, kleding, apparatuur, speelgoed, keukenspullen, glas- en servieswerk verkocht. Naast de rommel- en curiosamarkt wordt op dinsdag 22 augustus ook de historische markt georganiseerd op de Markt in Veere.

Op dinsdag 29 augustus en dinsdag 5 september worden vanaf 11.00 uur in de hal van clubgebouw Het Akkoord nog tweedehands boeken en CD’s verkocht voor € 1,00 per stuk.

Het adres van clubgebouw ‘Het Akkoord’ is Oudestraat 9 (4351 AS) in Veere en is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0118-501282. Kijk voor meer informatie op www.veeresgenoegen.nl of stuur een e-mail naar rommelmarktvg@zeelandnet.nl.

Foto’s W. Engel

 

  

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)