Jeu de boulers zijn welkom in Middelburg

Elke zondagmiddag en woensdagmiddag vanaf 13.30 uur en elke donderdagavond vanaf 19.00 uur zijn jeu-de-boulers en gastspelers welkom.
Of u nu op de camping zit of geheel vrijblijvend eens kennis wilt maken met deze sport. De deuren van Jeu de Boules Club Middelburg (CJBM) met 31 buitenbanen en 20 binnenbanen (bij regen) staan gastvrij open voor iedereen. Het doet er niet toe of u het spel beheerst of dat u dit wilt leren, want alle leden maken u graag wegwijs. Kom op genoemde dagen maar eens een kijkje nemen en met de leden meespelen.

180 vriendelijke leden kunnen uw vrienden worden, waarmee u niet alleen de jeu-de-boules-sport beoefend, maar waar u ook lief en leed onder het genot van een drankje mee kunt delen. Club Jeu Boules Middelburg is toonaangevend en tevens de grootste club van heel Zeeland. Dit jaar viert de club zijn 41-jarig jubileum en heeft veel ervaring om mensen zoals u op de juiste manier op te vangen en wegwijs te maken in de jeu de boules sport. Het is absoluut onnodig om dit spel te kennen. U wordt zorgvuldig opgevangen en begeleid en u zult er al snel er achter komen dat het een gezellig en sportief gebeuren is. U krijgt van de club gratis boules te leen, dus aanschaffen is voorlopig helemaal niet nodig. Op deze manier maakt u prettig en geheel vrijblijvend kennis met jeu-de-boules en Club Jeu de Boules Middelburg.

Meer weten? Kijk op www.cjbm.nl CJBM zit aan de Koudekerkseweg 139 in Middelburg. Hartelijk welkom bij de gezelligste en meest gastvrije boules club van Zeeland.

  

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)