6 april Opening VVV-Inspiratiepunt Oostkapelle & Kamperland

Van informatie naar inspiratie
De VVV in Oostkapelle heeft een metamorfose gekregen. 6 april om 11.00 uur wordt het nieuwe VVV-Inspiratiepunt geopend door wethouder René Molenaar en VVV-directeur Patrick Polie.

De VVV-vestiging in Kamperland heeft ook een metamorfose gekregen. 6 april om 16.00 uur wordt het nieuwe VVV-Inspiratiepunt geopend door wethouder Piet de Putter en VVV-directeur Patrick Polie. Ook wordt de aftrap gegeven voor het project Rond de Pomp met de onthulling van het eerste watertappunt van Evides Waterbedrijf door wethouder Piet de Putter, Communicatie-adviseur Evides Sandra van de Vate en Coördinator Rond de Pomp Sandra Dekker.

https://www.vvvzeeland.nl/nl/vakantie/vvv-s/17982/vvv-inspiratiepunt-kamperland/noord-beveland/kamperland
Van informatie naar inspiratie

De consument van vandaag de dag stelt hoge eisen aan hoe en waar hij op vakantie gaat. De gast heeft al heel veel gezien en gedaan, en wil op andere manieren geïnformeerd worden. De gast is daarbij continu op zoek naar nieuwe belevenissen. Dit heeft ook gevolgen voor de rol van de VVV. VVV Zeeland wil hier op aansluiten door de VVV niet te positioneren als een winkelconcept, maar als een startpunt voor inspiratie en beleving van de omgeving. Een plaats waar je kennismaakt met de verhalen van de regio en waar je wordt geïnspireerd om die regio meer te ontdekken.

7 april open voor het publiek
Op 6 april wordt het vernieuwde VVV-Inspiratiepunt in Oostkapelle om 11.00 uur officieel geopend. Later die dag (om 16.00 uur) wordt ook het vernieuwde VVV-Inspiratiepunt Kamperland geopend. Vanaf 7 april zijn beide VVV-Inspiratiepunten open voor het publiek.

Interactieve inrichting
Bij de inrichting via het nieuwe concept speelt het DNA van de plaats en regio een belangrijke rol. Via interactieve toepassingen (videoschermen, touchscreens etc.) krijgen bezoekers op een leuke manier tips over de omgeving en inspiratie voor hun verblijf in Zeeland.

https://www.vvvzeeland.nl/nl/vakantie/vvv-s/17976/vvv-inspiratiepunt-oostkapelle/walcheren/oostkapelle 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)