Kwalitatief goed bezochte Relatiedag van Dagattracties Zeeland

Op 6 februari 2017 vond op het schip de ‘Denick II’ aan de kade in Vlissingen de Relatiedag plaats van Dagattracties Zeeland. Op deze unieke locatie presenteerden de deelnemers van Dagattracties Zeeland hun attractie aan gastvrouwen en –heren van de accommodatieverstrekkers uit de regio, leden van verenigingen en particulieren.

klik op de foto voor een beeldverslag van de presentatie

De Relatiedag 2017 is een platform waarbij de bezoekers kennis kunnen maken met de mogelijkheden van de verschillende attracties in Zeeland. De mensen achter deze attracties vertelden vol overgave over hun bedrijf en de mogelijkheden voor een dagje uit, educatieve schoolreisjes, bedrijfsuitstapjes en teambuilding. Daarnaast waren er ook mensen aanwezig van het VVV en het Kenniscentrum Kusttoerisme.

Succes
Het bestuur van Dagattracties Zeeland kijkt met een tevreden gevoel terug op een kwalitatief goed bezochte Relatiedag. De dag was gevuld met goede gesprekken met gastvrouwen en –heren van de accommodatieverstrekkers.

Ook de bezoekers waren enthousiast. Minicamping Boogaard: “Vandaag op bezoek bij de relatiedag van Dagattracties Zeeland om jullie (gasten) nog beter te kunnen informeren over alle leuke attracties en activiteiten in Zeeland. (bron facebook)

Brochure overhandigd
Dagattracties Zeeland laat elk jaar een brochure maken met in één overzicht alle leuke en interessante attracties in Zeeland. Tijdens de Relatiedag is het eerste exemplaar van deze brochure overhandigd aan gedeputeerde Carla Schönknecht. “Een brochure waar attracties instaan die het Zeeuwse DNA verbeelden.”

www.dagattractieszeeland.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)