22 juli Trekkertrek Aagtekerke
Dit jaar zal het grootste familie evenement uit de regio plaatsvinden op 22 juli 2017. Naast veel truck- en tractorpulling is er voor jong en oud van alles te beleven. Kinderattracties zoals een springkussen, crossbaan en skeltertrek zijn slechts een paar voorbeelden. Als afsluiting is er live muziek in de feesttent. Kortom een goede gevulde dag plezier voor iedereen!

Programma 2017
11:00 - Kassa’s open
12:00 - Kinderattracties open
13:00 - Aanvang trekkertrekwedstrijd
20:00 - Aanvang tentfeest

Aagtekerke, waar ligt dat dan?
Het evenemententerrein bevindt zich op de hoek Pekelingseweg/Aagtekerkseweg (4363AL) in Aagtekerke. Vanaf diverse richtingen wordt de route aangegeven middels borden langs de kant van de weg.
http://www.trekkertrekaagtekerke.nl

klik op een foto voor een digitale impressie van 2016

Geschiedenis
In 1991 werd in Aagtekerke op een weiland voor het eerst een trekkertrekwedstrijd georganiseerd. Het was nog kleinschalig en werd mede georganiseerd voor de toeristen die rondom Aagtekerke op de camping stonden. Vele boeren uit de omgeving deden mee met hun trekker om zich te meten aan de buurman. Ook de tractoren van de verschillende loonbedrijven reden die dag op het trekkertrek terrein om hun krachten te tonen aan de collega’s en de klanten. Een mix van spanning, techniek, sensatie en vooral gezelligheid. In de loop der jaren is het evenement groter gegroeid en kwamen er twee wedstrijdbanen. De wedstrijd kreeg meer deelnemers, en de landbouwklasse werd uitgebreid met een aantal sportklassen. In al die jaren is het aantal bezoekers ook toegenomen tot meer dan 3000.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)