Maak een havenrondvaart
Bekijk de haven vanaf het water en ervaar de betekenis van de zee

Vaar mee met de Denick II langs plaatsen in de haven van Vlissingen waar u normaalgesproken nooit mag komen. Bezoek het Zeeuws maritiem muZEEum, zie hoe de VOC vroeger handelde en treed in de voetsporen van roemruchte zeehelden als Michiel de Ruyter. Leer alles over het maritieme verleden en heden van Zeeland.

klik op de foto voor een digitale havenrondvaart


Zeeland Seaports en het Zeeuws maritiem muZEEum verzorgen in de maanden juli en augustus elke vrijdag twee havenrondvaarten, één om 10.00 uur en één om 13.00 uur. De havenrondvaart duurt ongeveer 2,5 uur. De Denick II vertrekt vanaf het Stationsplein in Vlissingen (schuin tegenover de ingang van het station). Ticketprijs voor volwassenen is € 12,50 en voor kinderen (4 t/m 12 jaar) € 7,50. Met het kaartje van de havenrondvaart kunt u tot 31 december 2016 gratis naar het Zeeuws maritiem muZEEum*. Tot eind oktober is ook een bezoek aan De Kazematten inbegrepen.

Kaarten
Kaartverkoop via www.muzeeum.nl, aan de kassa van het Zeeuws maritiem muZEEum of direct aan boord van de Denick II. In het muZEEum kunt u niet contant betalen – PIN only.

Aan boord
De gids aan boord van de Denick II vertelt over de haven en beantwoordt vragen van passagiers. Aan boord wordt de route voorzien van een toelichting in drie talen (Nederlands, Duits en Engels). Voor alle opvarenden is een kaart van de haven beschikbaar met achtergronden, eveneens in drie talen. Ook voor kinderen is er van alles te zien en te doen. De Denick II is geschikt voor mindervaliden, er is een toilet aanwezig en er is mogelijkheid tot consumptie. Er kunnen maximaal tweehonderd passagiers mee per rondvaart.

Openingstijden van het Zeeuws maritiem muZEEum:
Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
In de schoolvakanties ook op maandag geopend (zomervakantieperiode 9 juli tot 4 september 2016).
Voor meer informatie: www.muzeeum.nl of 0118 412498.

*Toegang tot het muZEEum kost normaal € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)